AAMUPALA JA LOUNAS JOKAISENA ARKIPÄIVÄNÄ:

Aamupala klo 7.00-9.30

Aamupala sisältää täytetyn leivän (sämpylä, ruisleipä tai croissant päivän tarjonnan mukaan), tuoremehun, puuroa, jogurtin ja kahvin/teen.


Lounas katettuna arkisin klo 10.30-14.00

Tiedustele myös lounaan kuljetuspalvelusta työpaikallesi.

HINNAT

Aamupala 5,50€

Keittolounas 7,50€

Lounas 9,50€


 

LOUNAS PORI

Herkullinen lounas Porin Karjarannassa kannattaa tulla kokemaan kauempaakin! Tarjoilemme rehellistä ja maistuvaa lounasruokaa runsaasta noutopöydästä ma-pe klo 10.30-14.00.

Lounas sisältää aina ruokajuomat: veden, maidon ja kotikaljan. Salaattipöydän tuoreet ja raikkaat herkut, sekä itseleivotut saaristolais- ja artesaanileivät kuuluvat joka päivä valikoimaan. Jälkiruoaksi kahvi/tee.

 


Lounaat 24.9.-28.9.2018.

LOUNAS NOUTOPÖYDÄSTÄ 9,50€


MAANANTAI 24.9.

Broilerin paistileikettä ja curry-kermakastiketta L,G, Riistakiusaus L,G, Uunipaahdettua rosmariiniperunaa L,G, sekä Kasviksia L,G.


TIISTAI 25.9.

Lindströminpihvejä ja kermakastiketta, sekä puolukkahilloa, Uunilohta ja tilli-kaprismajoneesia L,G, Perunamuusia L,G, Kasviksia L,G.

Lohikeittoa L,G, 7,50€


KESKIVIIKKO 26.9.

Carnetortilla, quesoa ja salsaa, Ylikypsää kassleria ja herkkusienikastiketta L,G, Bataatti-perunapaistosta L,G.

Siskonmakkarakeittoa L,G, 7,50€


TORSTAI 27.9.

Pulled Chicken ja valkosipuli-jogurttikastiketta L,G, Paistettua maksaa ja sipulia, sekä kermakastiketta, puolukkahilloa L,G, Uunilohkoperunaa L,G, sekä Kasviksia L,G.

Hernekeittoa L,G, ja Pannaria L (myös glut. Vaihtoehto) 7,50€


PERJANTAI 28.8.

Lihapullia ja tomaattikastiketta L,G, Silakkapihvejä ja tilli-kermaviilikastiketta L, Yrttimuusia L,G, sekä Kasviksia L,G.


Gomeen lounas sisältää myös: Runsas salaattipöytä, Ruokajuomat (vesi, maito, kotikalja), Itse leivotut leivät: Artesaani- ja Saaristolaisleipä, sekä kahvia / teetä.

Tervetuloa!